Followers

sugardaddy saya

Thursday, 20 December 2012

HTML

"Hyper text Markup Language" . Studying Information Management temukan kembali jodoh HTML ni dengan sayaa T_T . Dulu masa sekolah dah cukup berat kepala otak kiri dan kanan untuk memahamkan cara HTML ni berfungsi.

Dari HTML kita akan dapat WYSIWG (What you see is what you get) . Wow! amazed bila i sendiri dapat recall balik a bit subejct masa sekolah dulu T_T . puii info cinonet ni baby pun boleh paham. Melampau!

We will make our own website. Will look for that. Bagaimana caranya encik Faizal nak mengajar. Tak boleh comment lelebih sebab encik faizal tu gila IT. Semua account dia ada. Sesilap haribulan dia godam nya blog saya, kureng markah esemen naya jeee kalau tahu orang comment dia!! hahhaha! Tapi ennn. hmmm.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...