Followers

sugardaddy saya

Thursday, 20 December 2012

HTML

"Hyper text Markup Language" . Studying Information Management temukan kembali jodoh HTML ni dengan sayaa T_T . Dulu masa sekolah dah cukup berat kepala otak kiri dan kanan untuk memahamkan cara HTML ni berfungsi.

Dari HTML kita akan dapat WYSIWG (What you see is what you get) . Wow! amazed bila i sendiri dapat recall balik a bit subejct masa sekolah dulu T_T . puii info cinonet ni baby pun boleh paham. Melampau!

We will make our own website. Will look for that. Bagaimana caranya encik Faizal nak mengajar. Tak boleh comment lelebih sebab encik faizal tu gila IT. Semua account dia ada. Sesilap haribulan dia godam nya blog saya, kureng markah esemen naya jeee kalau tahu orang comment dia!! hahhaha! Tapi ennn. hmmm.

CAN'T WAIT

Uitm dip student will enjoy their Xmas and mid sem holiday. So, yeayy! :D

Malam ni pacik Sani sayang akan drive . Ohh. dah lama rasanya tak naik Pacik Sani. Jodoh kita bertemu lagi pacik .

I CAN'T WAIT! CAN'T WAIT!

Rindu ibu masa balik machangster haritu tak peluk ibu sebab takut miss flight lagi :'( Menangis berhari2 tiap kali nak tidur :'((((

Nanti balik nak peluk ibu puas2 :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...