Followers

sugardaddy saya

Saturday, 20 October 2012

Hallo! Malu nak tegur!

Hello! terkejut tak tengok kita update entry? it's been a long time since my late entries. Okay, memang dah lama sangat. Daripada naik sem sampai lah sekarang dah habis sem!

Just nak inform! saya sudah bebas! bebas! bebas!

Saya sudah bebas dari segele-gelenya! teheee :D

Bebas sebab dah berjaya tamatkan semester 2 sebagai seorang student UITM dengan jayanya :)

Back to the topic, malu nak tegur sebab kita jenis yang bila dah lama tak jumpa orang tu, kita malu nak tegur. Tapi ada je yang cakap kita sombong, Bukan sombong ya uollz, iollz nak bagitahu, iollz segan bila lama dah tak tegur. Tak tahu nak start macam mana. Tapi bila dah duduk lama2, okay.

So main pointnya, sama macam blog ni jugak. Bila dah lama tak bukak, segan nak tulis, segan nak update entries. Pemalu tak kita? :P

Okay gediks!

Sekarang fokus misi! hmm, nak buat apa cuti sem ni?----> Question.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...