Followers

sugardaddy saya

Sunday, 21 October 2012

Clearance.

There's been a lot of story that i've missed to tell and make an entries. So dah lapuk takkan nak cerita kan unless kalau ada support and hati pun rasa tak berat nanang then i'll consider. MAYBE. I've got a problem which is i can't upload any picture in fb. Tak tahu apa masalah. Dah lama dah benda ni jadi tak tahu lah whether my lappy was problem or else, ahh i just don't know.

Saja je nak test gaya update an entries kan. Dah lama takde feel tu so agak kekok sikit. Rasanya macam hambar sikit kot sebab macam takde feel lagi actually. Malas! tehee :D Entry merepek ni just layankan je lah ye. Ini masa nak clearance before going back to KL on 19th haritu.

Clearance dalam kamus dewan, Tipu! kamus Dewan untuk MALAY je! membawa maksud MEMBERSIHKAN. ye anak-anak? Memang setiap kali semester tamat, memang kena buat clearance untuk budak baru yang akan masuk bilik tu. Kalau tak buat clearance alamatnya say bye2 to college lah ye untuk next sem.

Jadinya, makanya, natijahnya, konklusinya, in conclusion, Without hesitation, setelah berpenat lelah membanting tulang bertukang mengemas kini, segala bagai harta karun dalam wardrobe tu, maka terjumpalah segala bagai harta karun yang tak pernah terjumpa sebelum ni. Kalau binatang masuk tanpa kebenaran tuan punya wardrobe, confirm tak jumpa jalan pulang. Try lah kalau bran!

So.... tadaaaa! even diri sendiri pun terkejut tengok barang yang banyak macam ni bila dah diletakkan satu tempat. Itu pun ada yang tak termasuk lagi dalam gambar. :P


Shawl and bawal. Shawl cuma berapa kali je pakai. Boleh kira kot! nyesal tak nyesal lah bawak en. 

Other half. Bawal only.
I am totally cannot stick to the only one things! cepat bosan. I do love variation. Colour blocking! It's awesome :D

Rak kasut memang tak muat.

Shoes collection. 
Err. Kasut ni memang sejak azali lagi memang tak boleh dipisahkan dengan diri. Lagi sesejak dah masuk study ni, lagi bertambah nafsu dia. Kalau boleh setiap satu kasut nak specific untuk 1 set of clothes! tapi tahu kolej tu bukan kita punya sorang! So space pun beragak ah kan. Jadinya ini je yang mampu terlayan. Itu belum kira yang tak terlayan lagi tu. 

Bag cuma ni je. 

Incik teddy lemas dalam ni. Tunggu lagi sebulan nanti fiza ambik ye! duduk elok2 dekat nursery tu eh! good boy ;)

Barang sya, my roomate cuma beg guni, baldi and luggage. Yang lain tu paham2 lah siapa punya.

And.. this iz all mine. Except for the clothes rack tu, special sikit sebab iollz share dengan sya. tehee :D
Dulu sebelum masuk belajar nak packing barang, ibu membebel bukan main sebab beratur beg nak  diangkut. Itu belum termasuk ayah punya bising lagi. Yang paling tak boleh blaa, sehari sebelum bertolak, ibu kat office Ibu siap text lagi and i still remembered her text :

"baju jangan bawak banyak sangat. Seminggu boleh rotate. Kau ingat kau artis hari2 nak tukar baju?"

Then dah kena sound tepek gitu baru i reduced kan quantity baju tu. Tu pun jenuh jugak lah 4 kali turun naik tangga masa MDS nak transfer college and paling tragis, i angkut sorang okay! memula je ada kawan sorang tolong angkat barang. Sedih tak sedih? itulah padah budak degil! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...