Followers

sugardaddy saya

Friday, 30 December 2011

Ingatlah wahai insan ku sayangi

Tak semua yang kita ada tu kekal. 



Contoh diberi adalah 'AKU'. Tak selamanya aku duduk Shah Alam. Sampai masa aku kena balik Machangster jugak. (Takde motif) Dan tanpa aku menghitung waktu dan hari pon, dah habis dah pon tempoh seminggu untuk aku bermenjeng- menjengan dengan katil dan bilik aku+bebe eppy. Belum sempat aku nak kira pon hari. Laju tak laju 'masa' tu?

Ehem2..

Kehadapan keluargaku, 


Janganlah bersedih sangat kalau aku takde. Kena tinggal jugak aku kat rumah ni. Kawan baik aku yang dari dulu sampai sekarang je setia jadi peneman. Incik Laptop. Engkaulah tempat aku melalak meluahkan rasa yang nan hadoo ni. Si Gemok and Si Ketot, engkau cari gadoh jugak dengan aku kan. Tunggu Si Ketot pergi asrama baru kau tahu apa itu kesunyian. Haha

Macam biasa, naik cuti for sure tak payah nak disangkal-sangkal lagi aku akan busy buat ituini serta menduduki test dan sebagainya + assignment yang melambak dan + lagi dengan extra kerja khusus untuk student terpilih macam aku nak present natang 'catalog card' tu macam mana. Dan aku still xdapat nak recall balik betul tak apa yang incik Azmi suruh aku buat tu. Kerana nila 3 titik rosak D1 IM1101A sebelanga. Melambangkan ada 3 orang insan terpilih termasuk aku untuk present kat depan dan kalau salah apa yang salah seorang dari kami buat silap, satu kelas akan kena. Well, wait and see jahh..


Full time job.
Walau nampak remeh orang asyik sembang pasal "woi, new year mana?" dan aku hanya mampu "haaaihh. wadehel?=..="

Selalu aku tak ambil port pasal new year2 ni. Yang aku tahu, tengok fireworks. Aku tahu aku skema+kampung. Well, kau susah?? Tapi bila dah semakin matang ni, aku termangu, "Ohh.. Dah bertambah setahun usia aku". 

Paling tragis, aku merasmikan muka baru hidup aku 1/1/2012 sorang2 without my family kat tempat orang. Musafir~

p/s: Terdetik kat hati korang apa kejadahnya entry aku ni? heh! Talk to my hand! :3

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...