Followers

sugardaddy saya

Friday, 2 December 2011

Hijrahku

Still lagi dalam mood uitm, Lepas 5 hari tu kitorang kena tukar kolej. Bayangkan, aku yang dari luar Kelantan ni bawak 9 beg belum lagi +comforter+bantal+baldi . Poyo and gediks and menjeng kan. Over je nak bawak semua tu. Ahh.. Tension aku bila pikir balik macam mana macam indonnya aku angkat semua barang2 tu sorang2 dari Kolej Tho(Tun Hussein Onn) ke Tdm (Tun Dr. Mahathir) yang jaraknya boleh tahan jauh nasib baik ada bas Uitm.Tu pun lebih barang dari tuan. Barang je dapat duduk kat kerusi meanwhile tuan punya badan dapat sipi punggung je duduk.

Indon on the way melaksanakan tugasnya...


Pengembaraan dari Tho ke Tdm. Nak bagitahu je. Aku 4 kali turun naik tangga semata2 nak settle kan barang ni semua. Itu belum lagi nak letak barang kat bilik. Aku pon dah tak ingat berapa kali aku turun naik letak barang. Bilik aku pulak bawah tanah. Cehh. nak bawah tanah je.. Sampai turn yang terakhir untuk barang aku selamat sampai dibilik, aku dah tak ingat ape dah, terus terduduk sebab penat sangat. Letih gilaaaaaa T_T Apelah Uitm seksa student sampai macam ni sekali. Duduk jelah kat bilik masa MDS haritu.

Say Hye to TDM.. Oh, TDM ni kolej baru ye.. So bilik dia better than other college. Cuma jauh la.. Terpinggir sikit rasa.





Meja aku paling banyak barang.

Dengan biskutnya.Kat dalam almari ada lagi 1 tin. Meggi ada 3 plastik. 

Dah tak muat. Padat. 



Serabut blako


Isnin jadual memang pack. Nak buat appoitment hari lain ye :P hehehe

View dari bilik. Nampak rumah kecik je -.-"

Yang ok nye pasal kolej ni dia baru. Cantik kalau nak dibandingkan dengan kolej perempuan yang lain. Ruang laluan pon luas. Cuma yang tak bestnya takde mesin basuh and ampaian. =.=" itu yang seksa tu kalau bab nak membasuh.

1 comment:

  1. Wahhh. Menarik kau pnya penghijrahan. Btw, welcome to uitm :) . Hahahah. Walaupun tak sma tempat, tapi uitm tetap dihati ku dan hatimu. wahahha. btw beb, good luck :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...