Followers

sugardaddy saya

Saturday, 31 December 2011

Bila aku dah frust menonggeng

Sebab tak dapat memeriahkan lagi YES2 (year end sale) yang ada disebabkan kesilapan teknikal disamping kesalahan kurang bijak dari aku sendiri.. *tepuk tepuk untuk diri sendiri sambil muka tunduk bawah frust* T_T

Maka kebuangan-tebiatan aku amatlah terserlah melampaunya.

Macam2 rasa ada. Sedih+ketagih+kempunan melampau . Terima kasih ibu. i'll miss you .

Muka buang tebiat. Ada ke laki nak buat bini? taknak pergi jauh2!

Semua yang ada dalam kepala otak aku yang aku dah plan sebelum cuti berkechaiii berderai *bayangkan kaca retak lalu pecah nyilu atas lantai. gedegang!*

Macam ni ke aku mengEndingkan sisa-sisa hidup aku untuk 2011? Gila sadis lagi tragis. Jom terjun dari bas pacik sani!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...