Followers

sugardaddy saya

Thursday, 10 November 2011

Sekembalinya aku..

Dari tempat persembunyian. Eh..eh.. bukan sembunyi tapi tak berapa nak rajin nak buka blog sekarang. Busy menguruskan segala macam benda. Tapi online fesbuk doplohpatjam tu jangan dipersoal.

Ayat common yang tertulis dalam blog blogger2 lain kalau dah lama tak update blog, mereka akan tulis cmni "rindunya aku dengan incik,puan,dato,datin blog ni." Bosan ke bila mata korang terbeliak baca ayat macam tu?

   


bosan.......



































BORING........


























































BOSAN....

















































































BLANK.......





























Kesiannya. korang bosan ek..? kesian.. kesian.. kesian... oklah, aku takkan cakap macam blogger lain tu..

















































































TAPI AKU TAK BOLEH TIPU DIRI SENDIRI SEBAB AKU MEMANG RINDU KAT KAU INCIK,PUAN,DATO,DATIN BLOG..!



























Annoying gila kan ? sorry sebab ini je yang termampu aku lakukan setelah beberapa ketika aku menyarakan diri sebentar bersama kitkat. Aku dah buat sehabis baik dah ni untuk entry ni. (eceh.. sebenarnya ini paling malas).

Kejap.. bagi aku refresh otak,minda,jiwa dan hati aku dulu ek.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...