Followers

sugardaddy saya

Tuesday, 15 November 2011

Last update..

Sebelum nak berangkat. Nanti dah kat sana busy nak uruskan hal study.Entah sempat tak nak jengah blog ni macam sekarang ni. Ini pon curi2 masa sambil kemas barang2.

Rindunyaa dekat bilik aku, rindu kat semua yang ada kat sinii. Rindu Shah Alam. :'( sobsobsob.. menjeng2..

Muka berat hati..lagi berat dari berat badan sendiri. :P
..Hati..
Last  drive. Lepas ni lama berbulan2 lah xpegang stereng. pegang pen je.
Tunggu saya balik..

Bebe Epy pon kena tinggal. Sorry space tak mengizinkan. Gonna micuu :'(


Takde ape nak cakap sangat. Tengok gambar pon rasa sedih. Doa-doakanlah semoga semuanya berjalan lancar kat sana.

Belum pergi lagi dah rindu family. Rindu ibu. Gediknya! macam pompuan! haih!

Shah Alam ke Machangster.. Semoga tidur nyenyak . Adios . Salam

Thursday, 10 November 2011

Cara nak mengelak

Hidup ni bukan senang nak jaga hati orang. Lagi susah kalau nak puaskan hati semua orang. Kita juga tak selalunya bahagia, tak juga selalu berduka. Tak semestinya yang kaya tu selamanya kaya, dan yang miskin tu selamanya papa kedana. Dan aku juga macam tu. Tak selamanya dapat doplohpatjam online, yelah ibu dah tutup plug wifi, apakan daya aku nak on balik. Dan ayat aku yang akhir tu pun sememangnya macam tak kena. 

Kenapa lelaki sering dikaitkan dengan buaya? buaya darat pulak tu. Kenapa bukan buaya tembaga ke, buaya laut ke?

:Jawapannya sonang je jang oi. Manusia hidup atas darat. Kalau atas air pon, rumah dorang je yg atas air. Kalau dah kira atas air tu, kira darat lah tu. 

Normal lah kalau orang tengah bercinta, bak kata orang, kentut pon bau wangi, maksud aku orang yang baru2 nak start ni lah. Tapi bila dah lama2, kalau tengah2 dating tu, bau busuk gila, dituduhnya pulak pasangannya yang buang angin, merajuk sampai berbulan2 padahal itu bau pokok getah. Mengikut halusinasi aku yang melampau. Takde kena mengena antara yang hidup atau pon mati.

Standard lah kot kalau air  selalu pasang surut. Sama gak macam hidup kita. Hubungan dengan orang sekeliling. Ada pasang surutnya jugak.

Bagi aku taknak air tu selalu pasang surut, jangan letak tengah panas air tu. Letak je kat area2 sejuk. Ada paham ke cerita ke***g aku ni? 

Maksud aku, kalau taknak selalu gaduh, taknak orang selalu marah kita, janganlah buat benda yang  orang tak suka. Macam aku, sekali aku cakap tak suka, tak suka lah!Tak suka! tak suka! tak suka! Nak tunggu infinity kali ke cakap? ecehh.. emo pulek. Amek mood.. amek mood.. 

Macam ni lah aku, kalau tengok drama sedih, aku pon nangis, kalau tengok cerita happy, aku pulak yang terlebih happynya. Kalau tengok drama lawan2, aku yang terasa sakit kena tikam, kalau tengok cerita sweet2, aku pula yang menyengih macam aku lah kat tempat dorang yang tengah sweet2 dalam tv tu,kalau tengok cerita seram, tunggu berbulan2 takpon bertahun2 kalau nak aku tidur tutup lampu. Kesimpulannya, aku ni memang overr...

Tak suka jugak!! hehehe. ahh, nak tengok 2PM datang sini 25 nov ni :'( 

Sekembalinya aku..

Dari tempat persembunyian. Eh..eh.. bukan sembunyi tapi tak berapa nak rajin nak buka blog sekarang. Busy menguruskan segala macam benda. Tapi online fesbuk doplohpatjam tu jangan dipersoal.

Ayat common yang tertulis dalam blog blogger2 lain kalau dah lama tak update blog, mereka akan tulis cmni "rindunya aku dengan incik,puan,dato,datin blog ni." Bosan ke bila mata korang terbeliak baca ayat macam tu?

   


bosan.......



































BORING........


























































BOSAN....

















































































BLANK.......





























Kesiannya. korang bosan ek..? kesian.. kesian.. kesian... oklah, aku takkan cakap macam blogger lain tu..

















































































TAPI AKU TAK BOLEH TIPU DIRI SENDIRI SEBAB AKU MEMANG RINDU KAT KAU INCIK,PUAN,DATO,DATIN BLOG..!



























Annoying gila kan ? sorry sebab ini je yang termampu aku lakukan setelah beberapa ketika aku menyarakan diri sebentar bersama kitkat. Aku dah buat sehabis baik dah ni untuk entry ni. (eceh.. sebenarnya ini paling malas).

Kejap.. bagi aku refresh otak,minda,jiwa dan hati aku dulu ek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...