Followers

sugardaddy saya

Sunday, 4 September 2011

Tangisan dipagi hari

Tiba-tiba macam sebak bila tahu akan pergi jauh. Bukan lagi impian ke kedah. Selamat tinggal kedah.

Semalam ibu belikan beg untuk prepare pergi 'sana', rasa happy je. Tapi bila dah lama tu, pikir balik, kejap je aku happy ni. Hidup berjauhan dengan keluarga, sebatang kara duduk negeri orang. Sakit siksa tanggung sendiri. Macam mana lah aku kat sana nanti.

Agak melampau je batak aku ni kan. Tapi paham lah, aku tak pernah berjauhan dengan keluarga, so xmustahil sifat jakun aku ni melampau2. Korang masa first time duduk berjauhan dulu macam mana? haa.. macam tu lah aku rasa cuma aku agak ke belakang sikit dari korang nak rasa perasaan tu.

Nak buat entry raya takde 'feel' lagi lah. Feel lain pulak datang. Sekadar luahan hati je.

p/s: Masing2 ada hati kan? sama jugak aku. Hati aku~ :|

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...