Followers

sugardaddy saya

Monday, 1 August 2011

Ketagihanku tak dapat dibendung

Okay aku tak tahu kenapa dari dulu, aku memang suka bau washing machine dan macam dah jadi habit kalau sidai kain, aku akan bau machine tu. Aku suka bau sabun yang melekat dalam machine tu.

Dulu aku ingat lagi masa kecik-kecik dulu aku pernah duduk dalam washing machine tu sebab aku suka sangat. Ayah aku angkat aku dan masukkan dalam washing machine tu dan aku tersangatlah suka gila babeng~  Tapi masa tu takdelah machine tu bergerak. Mampus lah aku masa tu kang. huahuahua



Aku pon memang pantang bau benda yang wangi-wangi. Mesti hidung aku akan melekat kat benda  wangi tu. Kalau tengah jalan-jalan dalam shopping complex, ada promoter tengah promote minyak wangi, aku akan cium tangan aku selagi boleh. Hahaha.

Bukan itu saja bahkan masa aku buat part time keje masa lepas SPM haritu dekat Giant Shah Alam, ada satu masa tu pulak Giant tengah promote playboy perfume, aku dengan kawan kerja hari-hari masuk Giant tu buat-buat cuba minyak wangi tu. Padahal satu badan kitorang sembur.

Dan aku rasa orang-orang Giant tu perasan muka kitorang asyik pergi tempat yang sama tiap kali datang. Hhaha. Nasib kau lah labu.

Normal ke aku ni ek? Bila ketagihan aku ni akan hilang??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...