Followers

sugardaddy saya

Tuesday, 16 August 2011

Angry Birds game berunsurkan vavi lah kau!

Game ni memang dah famous dah cuma aku baru nak menjinakkan diri join game ni. Kalau aku sebut, semua pejam mata punya lah dengar nama game ni. 

game apa?

ANGRY BIRDS!

see? korang pejam mata kan sambil cakap 'hekeleh'!

Sebelum ni aku tertanya-tanya apa tu angry birds? Okay aku admit aku agak ketinggalan okay. 

Aku siap cakap lagi dalam hati aku bila orang buat status sembang pasal angry birds.

"pergh. sakai apa asyik angry birds2 bagai."

Sekarang ni, aku nak bagitahu, kalau korang nak cakap balik kat aku macam ni, takpela aku tak kisah 

T_T sobsobsob

sebab aku dah ketagih main benda ni.. 

T_T sobsobsob lagi**

Aku dah tak tahu nak buat macam mana.

T_T sobsobsob lagilagi**

Apa sengih2??!!

T_T sobsobsob lagi dan lagi**

Pang!!!

X_X tergamam!! dah tak sobsobsob dah** (kena lempang terus diam)

*sobsobsob-kunun bunyi nangis
*pang- lempang lah adoii.

Nak usha vavi tu? click je gambau
Siapa yang introduce kan game ni?

adik aku aka baby aka adik aka gemokk aka shemale aka gedik aka bulat aka pelat

dia suruh aku main benda ni. Aku pun terkial-kial lah tekan-tekan mouse baling-baling kepala burung*nampak  macam kepala ayam yang dah disembelih atok jugak*. Lagi satu, aku geli jugak bila tengok ada vavi lah pulak. Si Gemok kata:

"kankan kak, cuba en  akak main game ni. Game tembak Ba**!!"  Dengan pelatnya even dah darjah 5!

Bila kepala burung tu tak kena kat vavi tu atau terlepas jauh dari vavi tu, dia dok gelakkan aku. Kwanghajau!

Game ni bagi aku memang patut dinamakan ANGRY BIRDS . Sebab bikin orang panasss~ bila tak kena kat vavi tu walau dah ulang level pong~

Tapi lagi patut kalau ANGRY BIRDS tukar --> ANGRY ME

Game ni kalau siapa-siapa rasa bengang dengan orang sekeliling ke, kau tembak lah vavi tu macam kau tembak orang yang kau bengang tu. 

Korang juga tak perlu rasa bersalah bila main game ni korang akan rasa marah lantas menghamburkan kata-kata kesat berupa:

"eh vavi betul lah!"

"perghh. si** ler vavi!"

"tak guna punya vavi!"

Usah gusar. Sebab yang korang marah tu memang vavi betul pong~

Dan hasilnya? Terbaekkk! 

Macam rasa baru lepas keluar toilet. Apa rasa tu? sendiri mau ingat lah~

p/s: suka tengok kepala burung tu golek2 dengan bunyi2 dia jerit.

1 comment:

  1. hahaaha... xpe2.. kita sme2 laa baru nak men.. kah3x...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...