Followers

sugardaddy saya

Wednesday, 6 July 2011

Sucinya Putih

tengok atas! tengok atas! (muka excited buat-buat mata besar) hehe. Nak bagitahu je, HD dah tukar header baru. Background pon dah tukar. Simple je. Amek design yang dah disediakan oleh blogger.com. Warna pilihan hati, putih. Nampak simple sangat and tak serabut.Nak baca pon senang. Tak stress tengok macam-macam kaler ada. Buat masa sekarang ni, biarlah design ni di kekalkan dulu. Kalau nak tukar pon mungkin amek masa ikut mood. Agak-agak dah kebosanan tahap melampau, aku akan sedar kan diri aku to change the design -.-

Adios~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...