Followers

sugardaddy saya

Friday, 1 July 2011

Main api? hah ! amek kau ! terbakar diri

fesbuk! fesbuk! fesbuk! hari-hari fesbuk! add sana, add sini, chat sana, chat sini, gatal sana, gatal sini. Apsal dia datang lagi? dah kecewa, sekarang nak mengendeng-ngendeng pulak? memang xlah nak bagi kan? alasan? nak minta maaf? sepatutnya dari dulu lagi kata-kata  maaf tu kau ucap . Bukan sekarang yang dah bertahun-tahun. Alasan? Malu? rasa diri hina? habis yang kau datang sekarang kau dah tak rasa hina ke? Aku pon ada otak boleh pikir. Sorylah kalau aku nak bagi chance. Dulu kau dah pijak-pijak dia macam sampah, kau tipu dia hidup-hidup, sekarang kau boleh kata "kita kawan eh?" amboii. Dah bagi drumstik, kau nak body pulak? terlebih sudah tau.

heee!! kalau lah dia boleh baca, aku nak dia baca sampai juling mata dia. Kalau nak minta maaf tu, minta jelah . Lepas tu pergi . tak perlu nak contact-contact, stalk-stalk, macam lah kau tu fbi ! (bukan faizal ismail) . Sebenarnya, apa tujuan kau datang sekarang? Jangan main dengan api, hangus nanti diri tu. Harap kau pergi. Aku tak mintak banyak, cuma mintak kau pergi je. Jaga anak tu elok-elok. Besarkan dengan didikan yang sempurna, jangan ajar dia jadi penipu semata-mata nak hidup senang. Macam apa yang kau dah pernah buat . ?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...