Followers

sugardaddy saya

Thursday, 21 July 2011

Kenapa lelaki tak boleh lari

wish i were a balloon so that i can fly freely without thinking backwards. 
dari sifat gatal..! Kenapa ? even yang dah ada bini pon, kalau nampak pompuan cun sikit, mula lah dok jeling-jeling xsedar bini cun melecun kat sebelah. kenapa? kenapa? bila di tanya jawapan standard yang akan diberi:

1)orang lelaki ni banyak kasih sayang. Sebab tu lah kalau kasih sayang dibahagi-bahagi pon, tak luak pon.
2) eh, lelaki kan kuota boleh kawen 4?!
3)bukan saya yang gatal, pompuan tu yang jeling-jeling dulu. emm, mungkin saya handsome sangat kot. =.=''
4)alah, kalau saya nak tambah lagi 1 pon, saya mampu. (amboii. cakap macam cukup je iman kat dada tu)

Amboi.. senangnye dorang kan. Nak suruh orang pompuan ni share-share sesama sendiri. Nasib baik orang pompuan xboleh kawen banyak. Kalau tak, nak je suruh dorang rasa hidup bermadu. Tengok apa rasa.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...