Followers

sugardaddy saya

Friday, 1 July 2011

impak peredaran zaman teknologi Maklumat menguasai dunia

wahh. gempak je entry . aisehh kalut -.- Bukan nak bebel panjang. Just nak share something .


ibu: Mana #$@%^ tahu dulu kereta pernah rosak?
aku: erk?! entah. 
ibu: dia kata ija bagitahu.
aku: heh? (oh ! ingat entry lepas) ooo! hehe. akak post kat blog ! hehehe
ibu: ooo. . . cerita apa?
aku: say thanks je ^^


see? aku bukan apa. Just nak sembang cerita ni. Sekarang dengan medium elektronik yang tersedia ada dan semakin berkembang, Macam-macam benda yang susah akan jadi mudah. Salah 1 nya, macam di atas lah. Semua peringkat umur dah didedahkan dengan pengetahuan teknologi yang semakin membangun. Sampai kan makcik-makcik aku pon boleh perasan and tahu nak bukak macam mana blog aku ni. teheee :D  huu. lepas ni apa-apa story aku kena censored mana yang tak patut .  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...