Followers

sugardaddy saya

Saturday, 5 March 2011

Song + Sang = Songsang

Hari YeeSang aq . Macam-macam perasaan ada. yelaa aq bandingkan dengan yee sang sebab dalam menu yee sang tu macam-macam ada. Nak bandingkan dengan Yee Mee, mee fabret aq yang hanya ada ayam and kuah dia yang sedapp gilaa tu . Memang xboleh blah la en .
Ni bagi sesiapa yang xtahu 'body figure' yee mee . Hadoii terliur betul =.=''


Hah ! dah ! tutup sikit mulut tu tengok gamba yee mee aq ! tembak laju-laju nakk? 
Ni pulak Yee Sang . Tengok! macam-macam ada kan? tapi aq xtahu la yee sang ni untuk makan ke? Sorry la kalau bab-bab sayur-sayur ni, korang jauhkan lah dari aq yee..
Cantik kan yee sang? hee . . :D

ok ! Back to the story !

Nak dijadikan cerita, tadi aq dari pagi aq touching dengan someone . Dari semalm actually . Salah aq, tapi aq pulak yang marah. bengong kan aq? yee. aq tahu aq macam tu. So, tutup mulut! x payah nk kutuk over2 oke!
Petang around 6.40 macam tu kat tempat keje aq, aq diarahkan untuk berjumpa dengan someone . Siapa aq jumpa? bos aq laaa :D  

Location: tempat letak motor ************

Aq jumpa bos aq ada hal yang perlu di settle kan . Kebetulan pulak depan tu ada perhentian Teksi . Ada 2 orang mamat ni. Aq ingat dorang buat ape je. sembang macam kawan2. oke no hal lah kan. Tapi lama2 yang aq peliknya, lepas sembang boleh baring2, peluk2, aduhyaii romantik nyee lah mengalahkan ibu ngn ayah aq je . Tegak Bulu roma aq tengok . Nak muntah pon ada . Aduh tahan2. .  
Takkan dorang nk kawen n hidup selama-lamanya sampai ke anak cucu? tu pon kalau wujudlah anak tu kan =.=''


Sayangnya, muka handsome, comel, tapi tulah . Tak terluah aq. Yang pastinyaaa, MELAYU  oii . Macam mana lah hidup diorang akan datang yee. Aq pikir tu je . Entahlaa. no comment .
 

Yang pastii, lepas tuh around pukul 7.20, bila dah habis discuss ngn bos aq, kitorang bersuraii . And aq meneruskan perjalananku yang masih panjang nk shopiing barang keperluann . . :)

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...