Followers

sugardaddy saya

Saturday, 5 March 2011

Saya Budak Baru Belajar :)

yee. .  Aq merendah diri . Aq baru nak aktif balik merapu meraban dekat blog so beradasarkan pemerhatian dan perasaan aq dan jiwa aq yang tengah kacau dan jantung dan limpa dan paru-paru dan . ..  bla  . ..  dan blaa. . .  berapa banyak dan lah kan . . =.='' ok, sebenarnya aq dah kekok nak tulis and aq rasa bila aq tulis, ada perkataan or ayat yang akan tunggang terbalik, so kalau ada sesiapa yang sudi membaca blog buruk aq ni, terbaca ke, mengintip ke, hoi! hah ! kau !yela kau ! yang g pandang orang lain tu watpe?! kaulah ! jangan mengintip yee. aq xsuka . tumbuk nak?  aq mintak maaf lah ye sebab aq ni kadang-kadang ting tong sikit .

Aq ni jenis yang memang xpandai nak bercerita sangat . Buat ayat pon tunggang terbalik. Macam tu la dalam exam . Tapi dapat "A" tuuu. . .Banggaa. . Bangga. ..  Macam mana aq boleh lulus? mana lah aq tahu en. Dah cikgu aq sayang lebih, dia bagi lah aq lulus A kot. . hehe .

Tapi bila aq buat ayat, xde la sampai macam ni kan . Hinanya lah =.= Agak-agak lah .

Hadoii . .  Aq baca pon naik teleng kepala aq.
  *Klik gambar untuk GEMUK

kesian cikgu aq kalau aq yang wat karangan ni .

Sebab tu la aq xnak jadi cikgu =.=''
Karangan aq gempak lagi lah . Jangan aq kata karangan aq ayat tunggang terbalik korang pikir memang dah tahap boleh jatuh gaung dah . oii. . . Ayat aq power kott. . huhu . . .

Hadoii . .  aq tengah mencari sesiapa lah yang bermurah hati, jiwa dan raga beliau untuk ajar aq atau berkongsi idea dan pengetahuan dalam dunia blog ni . Nak mencantikkan blog aq yang kusam masam ni . Oii.  tuan dia wangi k . 

P/S: hehe. chill la babe :)























No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...