Followers

sugardaddy saya

Wednesday, 9 March 2011

Hatiku Hatimu jua Bawangku :D

Akhirnya aq jumpa kembali  my mr.Bawang :D hoyeahh. . .

Mr. Bawang tu hape? 

Bawang lah ! kau ape tahu . Tengok gosip artis je sampai xkenal bawang tu mcm mana . (Hantuk kepala kat dinding kalau xtahu rupa bwang tu mcm mana)

Tengah2 feeling layan lagu sedih tengah hari tdi msa kerja then aq dikejutkan dengan kedatangan bos ku . Terkejut beruk aq. Tapi terkejut2 pon, Muka tetap slumber . Aq pon buat lah muke toye aq . =.= Well, aq baru ada krisis ngn bos aq sebenarnya. Apelah kau ni  fiza! dengan bos pon kau boleh jadi ye .! Muahahaaha. jangan jeles okeyh ! 

Muka *GEDIX jumpa 'bos'!
Papepon, hari yang bahagia bg aq hari ni setelah beberapa hari sakit . Bukan senang dapat jumpa bos kan . Waa. . . ILOVEYOU LAH BOS!! :D

Ni hah bos aq kalau korang nak tengok !

hehe. *SILAP. ni Gambar C GEMOK merangkap adek aq . 
Sorry la . Aq xnak bos aq kena tempias populariti aq. Biar lah aq sorang je yang glamour (dlam blog ni) . Sebab dia seorang yang privasi.

*STATEMENT DI ATAS ADALAH SEPERTI DIALOG PERBUALAN ANTARA ARTIS DENGAN WARTAWAN . AQ COPY PASTE JE. BETAPA HIPO NYE LAH KAN DUNIA DORANG. =.=

haih.. kesian pulak kat adek aq gambar dia aq edit mcm ni . hehe. Tapi don't worry lah gemok ! kau tetap comeyll doee. .  Sebab dah kakak kau comeyll, kau pon kena tempias sikit jugak lah . hehehhe


1 comment:

  1. hahaha....aku setuju!!!....kita bakar jow bawang tu...hahahha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...