Followers

sugardaddy saya

Wednesday, 16 March 2011

Datang lagi ye bang ;D

Di saat aq sedang menjalankan tugasku melayan pelanggan yang hadir xberapa nak berpusu-pusu, aq terpandangkan kelibat wajah seorang yang hampir aq lupa. Samar-samar sahaja dalam ingatanku . Dari kejauhan dia datang dengan penuh keyakinan . Tersenyum simpul . Hatiku berbisik
'ehh. .  apsal dia ni? ahh? hah !!! tidak !! dia ni ke? apsal kau datang? haduii .. . ohh. . aduh.  mcam mana aq nak serve ni .'
 Dia menunggu aq menumpukan perhatian terhadapnya. Di saat itu aq sedang melayani kerenah pelanggan yang lagi dahulu daripadanya . Dann .. .  dan. .  tiba gilirannyaa. . . 

aceyh. . .  perasan konon macam watak dalam novel je. hampeh kau fieza !

aq: ye?
kau: Bagi saya chocolate n margerin (hari tu pon dia order ni) dia minat ni lah kott.
aq: ok. .  satu je? xnak 2, xnak 3?
kau: hai  . .  hehe. .  1 jee. . . 
aq: aii.  arituh 2 . 
kau: heee. .  hehehe

 SENYAP . . . 


kau: emm, nanti yang sy punya tu bg garing-garing sikit eh?
aq: ahh? emm  . . ok,. . . 

aq segera meningkatkan penambahan minit ke atas machine tu.

aq: sedap ke garing-garing ni?
kau: emm? entah . tapi yang hari tuh dia tebal n lembut sangat. xsedap sangat .

oii! tapi dah masuk perut kau gak en? !!

aq: ohh ..  yeke? ok ..  .
kau: emm. . .  bos selalu datang? berapa kali da datang amek sale?
aq: ahh? dalam 2 minggu sekali. jrang dia datang .
kau: ohh  . . . yeke?. ..  
aq: nape? nak kenal dengan bos ke?
kau: ehh? xlah. .  bos laki ke pompuan?
aq: kalau pompuan kenapa?
kau: boleh lah kalau nak kenal. hahahhaa.
aq: kalau laki lak?
kau: eh . xpelah . 
aq: eie. . gatal en? 

GELAK !

kau: haha. saje je lah . yang ice kimo tuuu. . . mcam abc ke?
aq: dia ice-cream kita kisar . daripada blocks2 . bukan abc
kau: ohh. . . ok2. .  sedap ke ? ape rasa?
aq: sedap laa. .  nape ? nak test ke?
kau: kalau awk belanje boleh lah .
aq: hahhaa. wah2. . banyak ah . awk r belanje burger king dulu.
kau: oh cmtu pulak? eehh. .  awk la belanje sy dulu.
aq: awk ah patut belaje buger king . bos en. .. 
kau: hahha. boleh je. .  datang lahh. .  jomm . .  balik kol bape?
aq: (sungguh ke kau ajak ni? poyo je kau! ) emm. .  5.30 t. 
kau: habis tu? kedai mcam mana? tutup? 
aq: eh. .  xlah . ada orang lain masuk .
kau: ohh . . .  ok. . . ehh, tu dah ke belum? lama sangat tu? xhangus ke?
aq: ehh.  biarlah hangus. awk jugak kan nak garing .
kau: heehehe janganlah. .  
aq: haa. . . tawu pon. 

SIAP!

kau: jangan lupa potong tengah .
aq: ahh? yeye. .  ok. . Allah manjenye lah hai .
kau: bukan ape. nnti susah nk makan . dia cair kat tengah tu .
aq: yelaa. . . isi dia banyak sangat 
kau: ok, bape ringgit ?
aq: sekali servis potong, total 4 ringgit. :) (muka adaa senyum)
kau: really? ade servis charge?
aq: hahaha. yelaa. ..  hehe. xdelah.
kau: heii. .  cakap betul2 bape ni.
aq: 3 ringgit jelahh. . 
kau: haa. .. okeh :)
aq: haa. . . jangan lupa buger king.
kau: hahha. boleh. datang jee. . . nama ape ek?
aq: haa? fieza :)
kau: ohh. .  oke :) terima kasih .
aq: ok. .  sama2. .  

KAN !! AQ DAH POST DEKAT OLDER POST KALAU BOLEH JANGAN LAH DIA INGAT MUKA AQ KALAU AQ PERGI BURGER KING. ALIH2 DIA DATANG PULAK ..  ! ADUYAII. .. 

 sape yang datang fieza oii?
laa! bos burger king tu lah !! 

p/s: aq tengok dia dongak kot. .  bapak tinggi betull lah kau ! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...